Opskriv dig til et af vores lejemål

Opskrivning

​Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S ved vi, at det sommetider kan være svært at finde netop det lejemål, som passer til dine ønsker. Når du skal begynde din boligsøgning, kan det derfor være en god at skrive sig på venteliste, således du bliver kontaktet, så snart noget nyt dukker op.

​Vi har mange ledige lejemål i Hobro på forskellige lokationer til både private og erhverv. Er der ikke lige det, som du leder efter under vores ledige lejeboliger, kan du her på siden skrive dig op til nogle af lejemålene. ​Tryk på nedenstående for at se mere:

Gratis opskrivning til lejlighed

Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S tilbyder vi gratis opskrivning til lejligheder. For at tilmelde dig vores opskrivning til lejebolig, skal du være fyldt 15 år.

Gennem vores opskrivning til bolig, skal du udfylde navn og adresse samt antallet af voksne og/eller børn i husstanden. Derudover kan du indkredse dine lejligheds ønsker ved at udfylde kriterierne i forhold til boligtype og månedlige budget. Har du yderligere bemærkninger eller andre ønsker, kan du skrive disse i det nederste felt på siden.

Opskrivning erhverv

Vi har erhvervslejemål på forskellige lokationer i Hobro. Lejemålene er ideelle til både butik, kontor og kontorfællesskaber såvel som til salon, klinik og meget mere. Du kan se mere under vores ledige lejemål. Ønsker du at komme på venteliste, er du velkommen til at kontakte os på mail: mail@hobrobolig.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål til opskrivning af lejeboliger samt vores ledige lejemål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at jagte dine boligdrømme. Vi har mange års erfaring, når det kommer til privat- og erhvervsudlejning i Hobro, og gennem årene har vi hjulpet mange boligsøgende med at finde ledige lejligheder, rækkehuse, studieboliger og erhvervslokaler. Vi er et boligselskab, som har et stærkt og godt netværk og samarbejdspartner, som gør din lejeperiode så overskuelig og problemfri som muligt. 

Billig fjernvarme i alle ejendomme

Interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag!

Ring, skriv eller udfyld formularen her på siden, hvis du vil høre mere om vores ledige boliger og erhvervslejemål.

stars

"Har boet til leje i 3 år. Har intet at klage over i forhold til lejemål generalt. Hver gang jeg henvendte mig blev jeg modtaget høfligt og blev lyttet til. Ting blev lavet når det gik itu.

Fraflytning og regnskab herefter var også ok."

- Hanne Stensig Hansen via Google

Udfyld formularen og kom i kontakt med os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
OBS: Hunde er ikke tilladt
Lejlighedsønsker * 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge og Finans A/S af 1. april 1964 lægger stor vægt på det personlige forhold til sine lejere, og den personlige kontakt sikrer,
at der er et godt beboermiljø i vore ejendomme.

Kontaktoplysninger

Bygge & Finans A/S

Adelgade 39, 9500 Hobro

Klik for rutevejledning

Telefon: 98 52 23 00

E-mail: mail@hobrobolig.dk