Opskrivning

​Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S ved vi, at det sommetider kan være svært at finde netop det lejemål, som passer til dine ønsker. Når du skal begynde din boligsøgning, kan det derfor være en god at skrive sig på venteliste, således du bliver kontaktet, så snart noget nyt dukker op.


Vi har mange ledige lejemål i Hobro på forskellige lokationer til både private og erhverv. Er der ikke lige det, som du leder efter under vores ledige lejeboliger, kan du her på siden skrive dig op til nogle af lejemålene. ​Tryk på nedenstående for at se mere:

Kontakt os ang. erhvervslejemål her

Skriv dig gratis op til en lejlighed her

Gratis opskrivning til lejlighed

Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S tilbyder vi gratis opskrivning til lejligheder. For at tilmelde dig vores opskrivning til lejebolig, skal du være fyldt 15 år.

Gennem vores opskrivning til bolig, skal du udfylde navn og adresse samt antallet af voksne og/eller børn i husstanden. Derudover kan du indkredse dine lejligheds ønsker ved at udfylde kriterierne i forhold til boligtype og månedlige budget. Har du yderligere bemærkninger eller andre ønsker, kan du skrive disse i det nederste felt på siden.

Opskrivning erhverv

Vi har erhvervslejemål på forskellige lokationer i Hobro. Lejemålene er ideelle til både butik, kontor og kontorfællesskaber såvel som til salon, klinik og meget mere. Du kan se mere under vores ledige lejemål. Ønsker du at komme på venteliste, er du velkommen til at kontakte os på mail: mail@hobrobolig.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål til opskrivning af lejeboliger samt vores ledige lejemål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at jagte dine boligdrømme. Vi har mange års erfaring, når det kommer til privat- og erhvervsudlejning i Hobro, og gennem årene har vi hjulpet mange boligsøgende med at finde ledige lejligheder, rækkehuse, studieboliger og erhvervslokaler.

Vi er et boligselskab, som har et stærkt og godt netværk og samarbejdspartner, som gør din lejeperiode så overskuelig og problemfri som muligt. 

Hobro Boligselskab | Adelgade 39 | 9500 Hobro | Telefon: 98 52 23 00 | mail@hobrobolig.dk | CVR: 24207293