Erhverv​slokaler til leje

Adelgade 71, 9500 Hobro 

Pt. er er 2 erhvervslokaler ledige i ovennævnte ejendom.

Lejemålene er på hver ca. 200 m2, og kan indrettes efter behov og krav. ​

I ejendommen er der bager, solcenter og frisør.

Erhvervslejemål Hobro

Hobro er en dejlig by, hvor der er gode forudsætninger for at drive virksomhed. Placeret mellem de store byer Randers, Aalborg, Viborg og tæt på motorvejen, så der er rig mulighed for at komme rundt i landet - både i forhold til nye kunder og eksterne samarbejdspartnere. Hobro har en lang og flot gågade med mange forskellige butikker. Der er gang i byen og gågaden, og man går aldrig forgæves, når man er på udkig efter noget nyt. Selvom der ikke er langt til de større byer, behøver man sjældent at tage ud af Hobro for at finde det, man søger.

Butiks- kontorlokaler til leje

Hos Bygge & Finans og Hobro Boligselskab A/S har vi et stort udvalg af forskellige lokaler, som kan tilpasses til dig. Med muligheder for store arealer til butik, kontor og kontorfællesskaber såvel som til salon, klinik og meget mere, du har rig mulighed for at finde noget, som passer til netop din virksomhed/butik. Lokalerne er fra 113 m2 til ca. 230 m2.

Vi tilbyder ledige kontorlokaler til leje, som kan benyttes til fælles kontorlandskaber. Lokalerne er fra 113 m2 til ca. 230 m2. og centralt placeret i hjertet af Hobro. Ønsker du at vide mere om mulighederne for at leje et kontorfællesskab, er du velkommen til at kontakte os. 

Skriv dig op! ​

​Vi har erhvervslejemål i Hobro på forskellige lokationer. Du er velkommen til at kontakte os for personlig betjening og rådgivning. Vi står naturligvis altid klar til en fremvisning af lokalerne, når det passer dig.

Viceværter med vagttelefon

Vi har egne viceværter tilknyttet erhvervslejemålene, som står for den daglige drift. De kan kontaktes 24 timer i døgnet, hvis der er noget, der kræver en håndværker eller opstår akutte problemer. Viceværterne er tilknyttet en vagttelefon, så de hurtigt kan kontaktes, hvis der skulle opstå komplikationer i lejemålet, som skal ordnes hurtig.

Kontakt os

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til vores erhvervslokaler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00. Vi står klar til at hjælpe dig med at jagte dine drømme. Vi har mange års erfaring, når det kommer til erhvervsudlejning i Hobro, og vores store netværk kan være en stor gevinst for alle former for virksomheder. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis et af vores lejemål har skærpet din interesse.

​​​​​​​​​

Hobro Boligselskab | Adelgade 39 | 9500 Hobro | Telefon: 98 52 23 00 | mail@hobrobolig.dk | CVR: 24207293