På udkig efter nyt erhvervslejemål?

Erhverv​slokale til leje i Hobro

ALT UDLEJET​

Billig fjernvarme i alle ejendomme

Erhvervslejemål Hobro centrum

I Hobro er der gode forudsætninger for at drive din virksomhed. Hos os kan du leje alt fra kontorlokaler, erhvervslokaler og butikslokaler. Med leje af butikslokaler i Hobro får du en god beliggenhed mellem de store byer Randers, Aalborg og Viborg. Samtidig er Hobro tæt på motorvejen, så der er rig mulighed for at komme rundt i landet - både i forhold til nye kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Butiks- kontorlokaler til leje

Hobro har en lang og flot gågade med mange forskellige butikker. Der er gang i byen og gågaden, og man går aldrig forgæves, når man er på udkig efter noget nyt i Hobro. I gågaden udlejer vi erhvervslokaler til din virksomhed.

Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S har vi et stort udvalg af forskellige lokaler, som kan tilpasses til dig. Med muligheder for store arealer til butik, kontor og kontorfællesskaber såvel som til salon, klinik og meget mere, du har rig mulighed for at finde noget, som passer til netop din virksomhed/butik. Lokalerne er fra 113 m2 til ca. 230 m2.

Vi tilbyder ledige kontorlokaler til leje, som kan benyttes til fælles kontorlandskaber. Lokalerne er fra 113 m2 til ca. 230 m2. og centralt placeret i hjertet af Hobro. Ønsker du at vide mere om mulighederne for at leje et kontorfællesskab, er du velkommen til at kontakte os. 

​Skriv dig op til erhvervslejemål i Hobro!

​Vi har erhvervslejemål i Hobro på forskellige lokationer. Du er velkommen til at kontakte os for personlig betjening og rådgivning. Vi står naturligvis altid klar til en fremvisning af lokalet, når det passer dig.

​​

Døgnvagt ved leje

har egne viceværter tilknyttet erhvervslejemålene i Hobro, som står for den daglige drift. Viceværterne er tilknyttet en vagttelefon, så de hurtigt kan kontaktes, hvis der skulle opstå akutte komplikationer i lejemålet.

​​

Kontakt os

vis du brænder inde med nogle spørgsmål til vores erhvervslokaler, eller hvis nogle af vores lejemål eller butikslokaler har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00. Vi har mange års erfaring indenfor erhvervsudlejning i Hobro, og vi står derfor klar til at hjælpe dig i jagten på dine drømme.

Interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag!

Ring, skriv eller udfyld formularen her på siden, hvis du vil høre mere om vores ledige boliger og erhvervslejemål.

stars

"Har boet til leje i 3 år. Har intet at klage over i forhold til lejemål generalt. Hver gang jeg henvendte mig blev jeg modtaget høfligt og blev lyttet til. Ting blev lavet når det gik itu.

Fraflytning og regnskab herefter var også ok."

- Hanne Stensig Hansen via Google

Udfyld formularen og kom i kontakt med os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
OBS: Hunde er ikke tilladt
Lejlighedsønsker * 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge og Finans A/S af 1. april 1964 lægger stor vægt på det personlige forhold til sine lejere, og den personlige kontakt sikrer,
at der er et godt beboermiljø i vore ejendomme.

Kontaktoplysninger

Bygge & Finans A/S

Adelgade 39, 9500 Hobro

Klik for rutevejledning

Telefon: 98 52 23 00

E-mail: mail@hobrobolig.dk