Ledige lejemål i Hobro

Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S har vi løbende ledige lejemål i Hobro. Lejemålene varierer i størrelse, anvendelse og placering. Du finder derfor et stort udvalg af lejemål, som henvender sig til private lejere såvel som erhvervskunder. Ejendommene er alle i god stand, og bliver løbende renoveret, så vi kan tilbyde pæne og moderne lejligheder i Hobro.

Tag derfor et kig på vores hjemmeside, uanset om du selv ønsker at flytte, familien, pårørende eller din virksomhed til en ny adresse.

Du kan se ledige lejemål her:

Ledige lejligheder i Hobro

Vi har mange ledige lejligheder, studieboliger, rækkehuse til leje, som henvender sig til unge studerende, singler, familier, ældre mennesker m.m. Vores ledige lejemål rækker fra 1 til store 4-værelses lejligheder samt mindre studieboliger og rækkehuse. Du finder derfor med sikkerhed en lejlighed i Hobro, som er optimal for dig. Skulle uheldet være ude, og lejligheden allerede er lejet ud, kan du gå ind på opskrivning og derved blive kontaktet, når relevante lejligheder for dig bliver ledige.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 98522300, så kan vi oplyse detaljerne og oplysningerne på de enkelte lejeboliger, og hvad der bliver ledigt i den nærmeste fremtiden. Vi står klar med personlige rådgivning.

De ledige lejemål er placeret tæt på skoler, dagligvarebutikker, offentlig transport, fitness centre, gågade mv. Der er gode parkeringsmuligheder til lejemålene. Vi har 4 viceværter tilknyttet vores boligselskab, som altid står klar til at hjælpe dig med problemer, løsninger eller besvare spørgsmål. Vi prioriterer, at vores lejere er tilfredse, når de befinder sig i vores lejemål. Vi har 24 timers vagtordning, så sker der noget akut, kan du altid få fat i en vicevært/fagmand. Vi foretrækker den personlige kontakt.

Erhverv til leje Hobro

Vi har ligeledes også et udvalg af lejemål til erhverv i Hobro. Ønsker du at åbne en butik, kontor, lager, frisør, solcenter eller noget helt andet, finder du relevante erhvervsmål i syd-enden af gågaden i Hobro. Vores erhvervsejendomme bliver istandsat til det rigtige formål, og lejemålene bliver ideelle for din virksomhed. Byens centrum er lige rundt om hjørnet.

Er du interesseret i et erhvervsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer samt fremvisning af lokalerne, når det passer dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ledige lejemål i Hobro, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00 eller pr. mail: mail@hobrobolig.dk

Vi står altid til rådighed, både hvis du er på udkig efter nye fine lokaler til din virksomhed eller en ny lejlighed i Hobro. Vi er et boligselskab, som sætter stor ære i at aflevere lejemål i god stand samt yde en god og personlig service overfor vores lejere.​

Hobro Boligselskab | Adelgade 39 | 9500 Hobro | Telefon: 98 52 23 00 | mail@hobrobolig.dk | CVR: 24207293