Vil du bo i Hobro?

Ledige lejemål i Hobro

Hos Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S har vi løbende ledige lejemål i Hobro. Lejemålene varierer i størrelse, anvendelse og placering. Du finder derfor mange lejeboliger, som henvender sig til private lejere såvel som erhvervskunder. Ejendommene er alle i god stand, og de bliver løbende renoveret, så vi kan tilbyde pæne og moderne boliger og lokaler i Hobro.

Ønsker du at bo til leje?

Du er velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside, uanset om du selv ønsker at bo til leje i Hobro, flytte familie eller pårørende til byen eller flytte din virksomhed til en ny adresse i Hobro.

Du kan se ledige lejemål beliggende i 9500 Hobro her:

​Vi har mange ledige lejligheder, studieboliger og rækkehuse til leje, som henvender sig til unge studerende, singler, familier, ældre mennesker m.m. Vi udbyder diverse boligtyper med fast månedlige husleje og forbrug samt større såvel som mindre boliger med alt fra 1 til 5 værelses bolig. Skulle uheldet være ude, og lejligheden allerede er lejet ud, kan du helt gratis gå ind på opskrivning og derved blive kontaktet, når relevante lejligheder for dig bliver ledige.

Billig fjernvarme i alle ejendomme

9500 Hobro er en attraktiv by

Hobro ligger tæt på motorvejen, og det er derfor nemt at pendle til resten af det nordlige Danmark samt byer som Arden eller Viborg inden for overskuelig kørselstid. I Hobro finder du ledige lejemål tæt på skoler, dagligvarebutikker, offentlig transport, fitnesscenter, gågade mv. Med en lejebolig i Hobro får du en bolig i et skønt lokalområde og kort transporttid.

Der er gode parkeringsmuligheder til lejemålene. Vi har 4 viceværter tilknyttet vores boligselskab, som altid står klar til at hjælpe dig med problemer eller besvare spørgsmål. Vi prioriterer, at vores lejere er tilfredse, når de befinder sig i vores lejemål. Vi har 24 timers vagtordning, så sker der noget akut, kan du altid få fat i en vicevært eller fagmand. 

...Også som om erhvervsdrivende

​Vi har også lejemål til erhverv i Hobro. Ønsker du at åbne en butik, kontor, lager, frisør, solcenter eller noget helt andet, finder du relevante erhvervsmål i sydenden af gågaden i Hobro. Vores erhvervsejendomme bliver istandsat til det rigtige formål, og lejemålene bliver ideelle for din virksomhed. 

Vi tilbyder erhvervslokaler til leje til en overskuelig månedlig husleje, så alle erhvervsdrivende kan være med.

Er du interesseret i et af vores ledige erhvervsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer samt fremvisning af lokalerne, når det passer dig.

Har du spørgsmål til vores ledige lejemål i Hobro, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 eller 98 52 28 00 eller pr. mail: mail@hobrobolig.dk.

Vi står altid til rådighed, både hvis du er på udkig efter nye fine lokaler til din virksomhed eller en ny lejlighed i Hobro. Vi er et boligselskab, som sætter stor ære i at aflevere lejemål i god stand samt yde en god og personlig service overfor vores lejere.​

Interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag!

Ring, skriv eller udfyld formularen her på siden, hvis du vil høre mere om vores ledige boliger og erhvervslejemål.

stars

"Har boet til leje i 3 år. Har intet at klage over i forhold til lejemål generalt. Hver gang jeg henvendte mig blev jeg modtaget høfligt og blev lyttet til. Ting blev lavet når det gik itu.

Fraflytning og regnskab herefter var også ok."

- Hanne Stensig Hansen via Google

Udfyld formularen og kom i kontakt med os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
OBS: Hunde er ikke tilladt
Lejlighedsønsker * 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge og Finans A/S af 1. april 1964 lægger stor vægt på det personlige forhold til sine lejere, og den personlige kontakt sikrer,
at der er et godt beboermiljø i vore ejendomme.

Kontaktoplysninger

Bygge & Finans A/S

Adelgade 39, 9500 Hobro

Klik for rutevejledning

Telefon: 98 52 23 00

E-mail: mail@hobrobolig.dk