på udkig efter ny bolig?

Ledige lejligheder Hobro

Her finder du en oversigt over ledige lejligheder i Hobro og omegn i region Nordjylland. Der er alt fra studieboliger, rækkehuse og lejligheder med enten 1, 2, 3 og 4 værelser. Vi tilbyder nye lejeboliger beliggende i midtbyen tæt på offentlig transport og gågaden. Er du dog ikke på udkig efter lejligheder til leje i Hobro centrum, udlejer vi også rækkehus, huse og anden boligtype, hvis det er haven og udendørslivet der trækker.

Spørgsmål?

Kontakt os på 98 52 23 00 og 98 52 28 00 hvis du ønsker yderligere informationer ang. ledige lejemål.

Vi kan ligeledes oplyse hvilke type lejligheder, der bliver ledige i den nærmeste fremtid.

Vi står klar til at hjælpe dig:-) ​

Billig fjernvarme i alle ejendomme

Her finder du en oversigt over ledige lejligheder i Hobro og omegn i region Nordjylland. Der er alt fra studieboliger, rækkehuse og lejligheder med enten 1, 2, 3 og 4 værelser.

Vi tilbyder nye lejeboliger beliggende i midtbyen tæt på offentlig transport og gågaden. Er du dog ikke på udkig efter lejligheder til leje i Hobro centrum, udlejer vi også rækkehus, huse og anden boligtype, hvis det er haven og udendørslivet der trækker.

Nyrenoverede boliger til leje i attraktivt område

Vores lejemål bliver løbende renoveret, da vi stræber efter at udleje velfungerende lejligheder, som skaber forudsætningerne for en god lejeperiode. Flere af vores boliger fremstår derfor med nyt køkken, badeværelse og dertilhørende værelser. De er alle en del af en boligforening med fast månedlige husleje.

Hobro en by med mange muligheder. Byen ligger tæt ved fjorden med nem adgang til motorvej E45, hvilket gør, at du nemt kan komme til og fra byen. Hobro er derfor et godt sted at bosætte sig, hvis du pendler mod nord, syd eller omkringliggende byer som Viborg eller Arden.

Find ungdomsbolig i Hobro

Er du på udkig efter lignende boliger men med færre værelser, eller et enkelt værelse, er det også noget du kan leje ved os. Vi tilbyder en prisvenlig lejebolig for unge med alt fra et værelses eller en mindre lejlighed med et færre antal værelser.

Er du studerende?

Nogle af boligerne vil dog forudsætte, at du er studerende, mens andre er udvalgte lejeboliger til SU-venlige priser. Det er særligt lejligheder med et mindre areal, så det giver et mindre månedligt forbrug.

Der kan være rigtig mange om buddet, når det kommer til at søge studiebolig i Hobro. Vi vil derfor råde alle med interesse for at studere i Hobro til at skrive sig op til en bolig i god tid. Det er helt gratis og giver et forspring i boligsøgningen, og du behøver ikke vente til, at du er blevet optaget på studiet.

I Hobro er der mange muligheder for at studere, hvilket med tiden har gjort byen mere attraktiv for unge.​​

Gratis opskrivning til lejeboliger i Hobro

Det er ganske gratis at blive skrevet op til en bolig hos Bygge og Finans A/S & Hobro Boligselskab A/S. Udfyld dine oplysninger og ønsker via vores opskrivningsformular her​.

Lejlighederne henvender sig til alle, der ønsker at være en del af  Mariagerfjord kommune. De fleste af lejlighederne er med tilhørende altan og/eller udendørsområde, som er til fri brug blandt beboerne. Er du på jagt efter en lejlighed til leje i Hobro, kan du i oversigten finde et overblik over lejemål, der imødekommer dine ønsker.

Finder du ikke en ledig lejlighed, du er på udkig efter, kan du altid skrive dig op til nogle af vores lejemål. På den måde får du hurtigt information, når en af vores boliger bliver ledig.

Vi står altid til din rådighed med vejledning i forhold til at imødekomme dine ønsker.

Egne viceværter

Bygge & Finans A/S og Hobro Boligselskab A/S har egen vedligeholdelsesafdeling med flere viceværter ansat. Vores dygtige og serviceminded viceværter varetager den daglige drift i din lejebolig, og står altid klar til at servicere beboerne.

Derfor kan du hurtig få hjælp, hvis du oplever problemer i din bolig, opgang eller andet. Uanset om der er tale om et stoppet afløb eller vandhanen driller, så er vores viceværter blot et opkald væk. Viceværten har 24 timers tilkaldevagt, så ved akutte problemer, kan de altid kontaktes.

Ønsker du en ny lejlighed i Hobro? Kontakt os

Har du spørgsmål til lejemålene i Hobro, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 52 23 00 og 98 52 28 00. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål samt vejlede dig, så du hurtig og let kan flytte ind i en lejlighed, der passer til dig og din familie.

Vi har mere end 50 års erfaring, når det kommer til udlejning af lejligheder, rækkehuse, studieboliger i Hobro. Vi er et boligselskab, som har et godt netværk og gode samarbejdspartnere, hvilket gør din lejeperiode så overskuelig og problemfri som mulig.​

Interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag!

Ring, skriv eller udfyld formularen her på siden, hvis du vil høre mere om vores ledige boliger og erhvervslejemål.

stars

"Har boet til leje i 3 år. Har intet at klage over i forhold til lejemål generalt. Hver gang jeg henvendte mig blev jeg modtaget høfligt og blev lyttet til. Ting blev lavet når det gik itu.

Fraflytning og regnskab herefter var også ok."

- Hanne Stensig Hansen via Google

Udfyld formularen og kom i kontakt med os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
 
OBS: Hunde er ikke tilladt
Lejlighedsønsker * 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygge og Finans A/S af 1. april 1964 lægger stor vægt på det personlige forhold til sine lejere, og den personlige kontakt sikrer,
at der er et godt beboermiljø i vore ejendomme.

Kontaktoplysninger

Bygge & Finans A/S

Adelgade 39, 9500 Hobro

Klik for rutevejledning

Telefon: 98 52 23 00

E-mail: mail@hobrobolig.dk